Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Hundepejle & GPS

/

Håndholdt GPS

Håndholdt GPS

HundepejleTilbehør til hundepejleSporsendere GPSTilbehør til håndholdt GPSKort

15 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Garmin Inreach Messenger

Garmin Inreach Messenger

1.880 kr

2.420 kr

På lager

22%

Du har set 15 af 15 Produkter
1

Håndholdt GPS

Hos os finder du flere modeller af håndholdt GPS og Hunde GPS fra det velkendte Garmin. I dagens samfund støder du konstant på forskellige GPS-enheder i din nærhed, såsom din mobiltelefon eller bil. Fordelene er mange og med en GPS bliver det simpelthen nemmere for dig at komme derhen, samtidig med at du slipper for besværet med gamle papirkort eller kompas.

I vores sortiment finder du GPS:er til både jægere og vandrere. Til jægere kan vi varmt anbefale Garmin Alpha 50 eller Garmin Alpha 100. Disse håndsæt er den nye generation af GPS / GLONASS sporingssystem til jagthunde. Med Garmins system kan du for eksempel spore op til 20 hunde eller jægere samtidigt med op til 14,5 km rækkevidde og en opdateringshastighed på 2,5 sekunder, hvilket gør Alpha dobbelt så hurtig som Garmins forgænger Astro 320. Alpha kommer med en forudinstalleret fritidskort over hele Europa og har også jagtinformationsdata, der hjælper dig med at analysere hundenes jagtmønstre og adfærd, hvilket er et fantastisk værktøj for mange jægere og hundeførere.

For dig, der vandrer, er der flere modeller at vælge imellem. Med en Garmin InReach Mini er du for eksempel sikker i ukendt terræn. Med InReach kan du komme i kontakt med omverdenen, selvom du mangler mobildækning og dens lave vægt og størrelse passer selv i den mindste oppakning. Med en inReach i hånden kan du også sende sms'er, tjekke vejret, udgive billeder på sociale medier eller kommunikere mellem inReach-enheder ude i skoven, i bjergene eller på havet. GPS:en har også en interaktiv SOS-meddelelse til nødsituationer, der går til GEOS, som er et globalt overvågnings- og responscenter, der er tilgængeligt døgnet rundt.

Til andre aktiviteter, hvor du ønsker at bruge en GPS, har vi også flere andre Garmin-modeller såsom Montana 610, GPSMAP, eTrex Touch, Oregon og DriveTrack med flere.

Ved du ikke, hvilken GPS der passer til dine formål? Ring til os, så hjælper vi dig!
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder