Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Hundepejle & GPS

/

Sporsendere GPS

Sporsendere GPS

HundepejleTilbehør til hundepejleHåndholdt GPSTilbehør til håndholdt GPSKort

9 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

TK-919 4G GPS Tracker

TK-919 4G GPS Tracker

1.099 kr

På lager
Du har set 9 af 9 Produkter
1

Sporsendere

Leder du efter en sporsender til din bil, båd, autocamper, cykel eller hund? Her har vi samlet vores udvalg af sporsendere og GPS trackere. Hos os finder du mindre sporsendere fra kendte mærker som WeHunt og TK-Star.

Med en sporsender eller GPS tracker kan du nemt se hvor din hund er og det er noget der kan være meget værdifuldt for jægere. Du kan nemt sætte sporsenderen fast om hundens hals ved hjælp af det medfølgende halsbånd. Når halsbåndet er aktivt, kan du nemt følge hundens bevægelser via en app til telefonen. TK-Star sporsendere bruger SIM-kort eller forudbetalte kort, mens WeHunt er baseret på et abonnement. Til en sporsender tilpasset til jagt anbefaler vi TK-909 eller WeHunt, da disse er designet og mere velegnede til jagt, da de kan tåle vand (TK-909 er IPX6-klassificeret og leveres i vandtæt kuffert). Begge disse sporsendere har flere smarte funktioner såsom opkaldsfunktioner og TK-909 har også en SOS alarmfunktion. Leder du efter en sporsender, som du kan bruge til din bil, båd, lastbil, autocamper eller andet, så har vi også modellen TK-905 som er designet til at kunne monteres på forskellige typer køretøjer. Ligesom de øvrige modeller er denne sporsender vandtæt og kræver abonnement, men har en længere standby-tid på op til cirka 1-2 måneder og desuden en tyverialarm, der sender en SMS, hvis køretøjet flytter sig.

Vil du finde den bedste sporsender til dine formål? Giv os et signal, så hjælper vi dig med den rigtige sporsender.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder