Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Dette er købs- og leveringsbetingelser for vores danske kunder.

1. Om købsbetingelserne

1.1 Disse købsbetingelser (”Købevilkårene”) gælder for alle køb, du foretager fra Hylte.dk (”Hjemmesiden”). Du accepterer Købsbetingelserne i forbindelse med at foretage et køb på Hjemmesiden.
1.2 Aftale indgås med Hylte Jakt & Lantman AB, 556954-8950, Hantverksgatan 15, 314 34 Hyltebruk Sverige. (”Sælger”, ”os” eller ”vi”).
1.3 Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du kontakte os på info@hylte.dk.

2. Ordrer

For at gennemføre et køb skal du have ret til at indgå en aftale i henhold til gældende lovgivning. Det betyder, at du normalt skal være mindst 16 år for at handle med direkte betaling for dine egne penge eller mindst 18 år for at handle på kredit.

3. Bekræftelse af ordre

Når du har gennemført dit køb, modtager du en automatisk ordrebekræftelse på e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Ordrebekræftelsen betyder ikke, at der er indgået en bindende aftale. En bindende kontrakt er først indgået, når du modtager den endelige leveringsbekræftelse. Inden du modtager den endelige leveringsbekræftelse, kan din ordre blive afvist. Vi anbefaler, at du gemmer leveringsbekræftelsen for at lette enhver fremtidig kommunikation med os.

4. Priser og information

4.1 Priserne, der gælder for dit køb, er angivet i forbindelse med din bestilling på Hjemmesiden. Alle priser er inklusiv gældende moms. Priserne inkluderer ikke betaling og forsendelsesomkostninger, som er anført separat.
4.2 Hvis prisen på et produkt eller oplysningerne om et produkt, der er anført på hjemmesiden er forkerte, og du indså eller burde have indset dette på tidspunktet for ordren, vil prisen eller informationen ikke gælde for købet. I sådanne tilfælde vil vi kontakte dig hurtigst muligt, efter at vi har opdaget fejlen.
4.3 Alle billeder på hjemmesiden, der viser udseendet af et produkt, kan ikke garanteres at afspejle produktets nøjagtige udseende, for eksempel på grund af det faktum, at skærmen kan påvirke farvegengivelsen, selv prøvebilleder kan forekomme. Vores produkter, der er eller indeholder dele af naturmaterialer, kan også have naturlige variationer, og produktets udseende kan også variere mellem forskellige produktioner.

5. Betaling

5.1 Sammen med vores betalingstjenesteudbyder Collector Bank AB/Walley tilbyder vi forskellige betalingsmuligheder, og du kan vælge, hvilken betalingsmulighed du vil bruge. De mulige betalingsmuligheder, som du kan vælge imellem, vises altid på Hjemmesiden og i forbindelse med din ordre. Afhængigt af hvilken mulighed du vælger, kan der forekomme yderligere omkostninger. Du finder fuldstændig information om alle betalingsmuligheder og eventuelle ekstra omkostninger her. Eventuelle omkostninger for din betalingsmulighed vises også altid, før du afgiver din ordre.
5.2 I forbindelse med at du foretager et køb hos os, indgår du en særskilt betalingsaftale med vores betalingstjenesteudbyder. For aftalen om betaling gælder disse vilkår og betingelser.

6. Forsendelse og levering

Vi tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder. Hvilke leveringsmuligheder vi tilbyder, vises altid på hjemmesiden og ved kassen. Du finder alle oplysninger om vores her.
I nogle tilfælde kan forsendelse og valgfri tjenester tilbydes, efter du har gennemført dit køb. Hvis sådanne valgfrie tjenester er tilgængelige, vil disse blive præsenteret for dig, og du vælger selv, om du vil indgå særskilt kontrakt om sådanne yderligere tjenester.
Hvis din ordre indeholder flere produkter, hvoraf nogle ikke er på lager hos os, har længere leveringstid, er på eksternt lager eller butikslager, kan vi sende produkterne til dig i flere leverancer uden ekstra omkostninger. For at lette leveringen for dig som kunde og for at minimere miljøbelastningen, forsøger vi altid at levere dine produkter samlet i én leverance.

6.1 Forsendelsesomkostninger

Når du handler hos os, tillægges et fragtgebyr som udgangspunkt, medmindre andet er angivet på Hjemmesiden. Hvor stort fragtgebyret er afhængigt af, hvilken fragtmulighed du vælger og oplyses altid i forbindelse med dit køb. Du finder alle oplysninger om vores forsendelsesomkostninger her.

6.2 Leveringstid

Den forventede leveringstid er angivet på hjemmesiden og kan variere afhængigt af den leveringsmulighed du vælger. Den estimerede leveringstid angivet på Hjemmesiden beregnes fra den endelige ordrebekræftelse og ikke fra det tidspunkt, hvor du afgav ordren. Vi tilstræber altid at levere din ordre inden for det estimerede antal arbejdsdage for levering, der er angivet på hjemmesiden og i din ordrebekræftelse. Hertil kommer transportørens transporttid.

6.3 Uafhentede pakker

Du er selv ansvarlig for at modtage eller afhente din levering i overensstemmelse med det, der fremgår af den vejledning, du modtager i forbindelse med bestillingen. Pakker på posthuse, der ikke afhentes inden for den tid, der står på adviseringen, sendes retur til vores lager. I disse tilfælde har vi ret til at opkræve en administrationsomkostning på 200 kr inklusive moms, hvilket svarer til vores omkostninger til håndtering og forsendelse i tilfælde, hvor du ikke afhenter din pakke på posthuset. Følger du ikke anvisningerne for modtagelse af hjemmelevering, hvis du fx ikke er hjemme og modtager din levering til det aftalte tidspunkt, har vi ret til at opkræve, udover ovenstående 200 kroner inklusiv moms, t/r fragt, der svarer til den faktiske fragtomkostning, som vi har modtaget opkrævet af transportfirmaet for tur- og returfragten.

7. Tilbud, rabatkoder og gaver

Vi kan fra tid til anden tilbyde kampagner, rabatkoder, gaver og andre tilbud (”Tilbud”). Sådanne tilbud er kun gyldige i det tidsrum, der er angivet i forbindelse med et sådant tilbud og med de betingelser, der er angivet i forbindelse med tilbuddet. Tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter, medmindre det er udtrykkeligt angivet.
Du skal indtaste en eventuel kode eller på anden måde aktivere det aktuelle tilbud, før du gennemfører købet for at deltage i tilbuddet. Hvis du returnerer bestilte produkter, kan det betyde, at du ikke længere opfylder de betingelser, der gælder for Tilbuddet, hvilket kan betyde, at du skal returnere eventuel gave, eller at du skal betale for gavens værdi. I sådanne tilfælde vil vi kontakte dig.

8. Specielt for varer med digitale dele

8.1 Nogle af de produkter, der sælges på hjemmesiden, kan være integreret eller forbundet med et digitalt indhold eller en digital tjeneste, f.eks. en app eller software.
8.2 I nogle tilfælde gælder der særlige regler for denne type produkter – hvis manglen på det digitale indhold eller den digitale tjeneste gør, at produktet ikke kan bruges på den måde, det var tiltænkt. Det kan f.eks. være tilfældet, hvis produktet er beregnet til at blive brugt sammen med en applikation eller en specifik software. I så fald gælder det, der er nævnt i dette stykke.
8.3 Hvis produktet indeholder digitale dele eller digitale tjenester, vil du modtage information om dette i produktbeskrivelsen på Hjemmesiden. Du får tilgang eller adgang til det digitale indhold eller den digitale tjeneste senest i forbindelse med leveringen af det fysiske produkt til dig, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.
8.4 Vi vil underrette dig om og give dig sikkerhedsopdateringer og andre nødvendige opdateringer som krævet af gældende lovgivning. Hvis du har købt et produkt, der har digitalt indhold eller en digital tjeneste som engangssalg, gælder vores forpligtelse til at levere opdateringer i det tidsrum, du som forbruger med rimelighed kan forvente opdateringer.
8.5 Hvis du har købt et produkt, der har digitalt indhold eller en digital tjeneste som en løbende service (f.eks. abonnement eller hvor tjenesten er gyldig indtil videre) gælder vores forpligtelse i tre år efter produktet med digitale dele blev afleveret eller den længere periode, aftalen løber.
8.6 Hvis du har installeret de opdateringer, der er leveret, men der stadig opstår en fejl på produktet på grund af manglende opdateringer, er vi ansvarlige for fejlen. Dette gælder dog ikke, hvis du har undladt at installere de leverede opdateringer, og du er blevet informeret om, at opdateringerne er tilgængelige, og konsekvenserne af manglende installation og manglende installation afhænger ikke af installationsvejledningen.

9. Fortrydelsesret og åbent køb

9.1 Du har i henhold til loven ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag, du, eller en person på dine vegne, modtager det produkt, du har købt på Hjemmesiden.

9.2 Udover dette giver vi dig i alt 14 ekstra dages åbent køb. Vi tilbyder dog ikke åbent køb på varer, der ikke er helt ubrugte, læs mere om det nedenfor.

9.3 Undtagelser for visse produkter

Visse produkter er undtaget fra fortrydelsesretten. Dette gælder for følgende produkter:

  • produkter, der er fremstillet efter dine instruktioner, eller som på anden måde har fået et tydeligt personligt præg.
  • produkter, der med en brudt forsegling ikke kan returneres korrekt af sundhedsmæssige eller hygiejniske årsager, og forseglingen er blevet brudt af dig som kunde, og
  • henviser til et produkt, der hurtigt kan forringes eller blive for gammelt, såsom blomster og planter.

9.4 Værdiforringelse af brugte produkter

Ved brug af din lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage har du ret til at åbne emballagen og undersøge varen i det omfang, det er nødvendigt for at vurdere dets art, egenskaber og funktion.
Du har ret til at fortryde dit køb for at få fuld tilbagebetaling i disse tilfælde, hvis du giver os besked inden for 14 dage efter den dag, du modtog produktet. Hvis du håndterer varen i videre omfang, end det er nødvendigt for at fastslå dets karakter, egenskaber og funktion, er vi berettiget til at foretage et værdifradrag. Et sådant fradrag foretages ved at sammenligne værdien af produktet ved returnering sammenlignet med den oprindelige værdi ved køb. For at få fuld tilbagebetaling i tilfælde af fortrydelsesret, anbefaler vi derfor, at du returnerer varen i original stand.
Ønsker du at benytte dig af retten til åbent køb efter at den lovpligtige fortrydelsesfrist på 14 dage er udløbet, kan du gøre det i op til 30 dage efter leveringen af varen, forudsat at varen er ubrugt, i original emballage og i sin originale stand.

9.5 Sådan annullerer du dit køb og udøver din ret til åbent køb

Ønsker du at returnere dit køb, skal du inden for 14 dage meddele os det gøre brug af fortrydelsesretten eller returnere inden for 30 dage for åbent køb fra den dag, du, eller en person på dine vegne, modtager eller afhenter din ordre. Du kan nemt gennemføre din returnering ved at udfylde vores returformular og returnere varen godt pakket sammen med den vedhæftede returseddel til Hantverksgatan 15, 314 34 Hyltebruk. Læs mere om omkostninger i forbindelse med retur her. Du kan også bruge Konsumentverkets standardblankett til at udøve fortrydelsesretten, som du finder her.
Efter du har meddelt os, at du ønsker at returnere dit køb, skal du sende varen retur inden for 14 dage. Vi anbefaler, at du returnerer produktet i samme emballage, som du modtog det i, da du er ansvarlig for enhver skade eller tab under returforsendelsen, der skyldes din uagtsomhed, fx ved mangelfuld emballering af produktet.

9.6 Returforsendelse

Du betaler selv for returfragten, når du returnerer dit køb. For voluminøse varer er omkostningerne ved returforsendelse højere. Hvad prisen på returfragten er afhænger af, hvad det er for et produkt, og hvordan det skal transporteres. Aktuelle returomkostninger for forskellige typer af leverancer kan findes her. Du vil modtage information om de aktuelle omkostninger, når du kontakter vores kundeservice. Omkostningerne ved returforsendelse vil blive trukket fra din refusion.

9.7 Refusion

Når du har returneret dit køb, vil vi gennem vores betalingstjenesteudbyder udstede din refusion inden for 14 dage fra den dag, du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi foretager dog ikke tilbagebetalingen, før vi har modtaget varen retur, eller før du har vist, at du har sendt det til os.
Vores refusion inkluderer eventuelle fragtomkostninger, du har betalt i forbindelse med købet. Det gælder dog kun prisen på standard forsendelse. Ekstra fragtomkostninger som følge af at du har valgt en dyrere forsendelsesmulighed refunderes ikke.
Tilbagebetalinger vil blive foretaget til dig med den samme betalingsmetode, som du valgte på købstidspunktet, medmindre vi aftaler andet.

10. Reklamation

Hvis der er fejl på dit produkt, har du ret til at klage over fejl, der opstår inden for tre år fra leveringen af produktet (ansvarsperioden). Du skal altid klage inden for rimelig tid, fra du skulle have bemærket fejlen. Din ret til at klage udløber senest to måneder efter, at den treårige ansvarsperiode er udløbet.
Hvis dit produkt indeholder digitalt indhold eller en digital ydelse, gælder følgende: Hvis der er fejl i det digitale indhold eller digitale ydelse i et produkt med digitale dele, hvor kontrakten løber over en længere periode end tre år, har du ret til at klage i den tid, aftalen løber.
Hvis du vil annoncere for et produkt, skal du kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til info@hylte.dk.
Når det reklamerede produkt er modtaget, og vi har konstateret, at reklamationen er gyldig, refunderer vi dig i henhold til gældende lovgivning.
Hvis klagen ikke er gyldig i henhold til gældende lovgivning, har vi ret til at opkræve et administrationsgebyr på DKK 200, et fejlfindingsgebyr og arbejdstid baseret på den tid, der kræves til behandling og de faktiske forsendelsesomkostninger.

11. Garanti

Sammen med nogle af vores producenter og leverandører giver vi garanti på nogle af vores produkter. Oplysninger om, hvilke produkter der er omfattet af garantien, hvor du kan henvende dig for at gøre garantien gældende, og hvad garantien dækker, findes her .

12. Vores forpligtelser

Hvis der er fejl på dit produkt, eller hvis leveringen er forsinket, er vi ansvarlige for eventuelle skader, du lider som følge af fejlen eller forsinkelsen, i henhold til obligatorisk forbrugerbeskyttelseslovgivning. Du skal dog overveje at gøre, hvad du kan for at begrænse konsekvenserne af en fejl eller forsinkelse. Vi er kun erstatningsansvarlige i det omfang, du har taget rimelige skridt til at begrænse dine skader. Vi er derfor ikke ansvarlige for skader, som du kunne have undgået ved at træffe rimelige foranstaltninger. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, du lider på grund af forsinkelser eller produktfejl forårsaget af forhindringer uden for vores kontrol, og som vi ikke med rimelighed kunne have forudset, eller hvis konsekvenser vi ikke kunne have undgået eller overvundet.

13. Om disse købsbetingelser

Vi har ret til at ændre disse købsbetingelser, men de købsbetingelser, som du accepterede på tidspunktet for dit køb, gælder altid for det pågældende køb. Alle ændringer vil blive afspejlet i den seneste offentliggjorte version af Købsbetingelserne på hjemmesiden. Ændringer træder i kraft fra det øjeblik, du har accepteret Købsbetingelserne, det vil sige i forbindelse med et nyt køb på Hjemmesiden.
Disse købsbetingelser skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med svensk lov. Hvis en bestemmelse i disse købsbetingelser skulle anses for ugyldig eller uhåndhævelig af en kompetent domstol, myndighed eller alternativ tvistbilæggelsesinstans, vil de resterende dele af denne bestemmelse og alle andre bestemmelser i disse købsbetingelser forblive gyldige og håndhæves fuldt ud, i overensstemmelse med gældende lovgivning.

14. Særlige betingelser for virksomheder

Disse Købsbetingelser gælder for kunder, der handler som privatpersoner. Hvis du foretager et køb på Hjemmesiden som repræsentant for en virksomhed, accepterer du Købebetingelserne på vegne af virksomheden og garanterer, at du har bemyndigelse til at acceptere disse Købsbetingelser og til at foretage køb på vegne af virksomheden.

For kunder, der handler på Hjemmesiden som virksomhed, tilbyder vi hverken fortrydelsesret eller tre års reklamationsret. Vi er heller ikke ansvarlige for indirekte tab eller tabt fortjeneste. Derudover er vores ansvar i henhold til disse købsbetingelser, for ethvert tab eller skade, begrænset til et beløb svarende til det samlede beløb, som kunden har betalt som virksomhed, til os for det produkt, som tabet eller skaden vedrører eller stammer fra.

16. Spørgsmål, klager eller tvister

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller klager vedrørende din ordre. Du kan nemt nå os via kontaktoplysningerne, der vises i begyndelsen af disse købsbetingelser.
Du har også mulighed for at klage via EU online platform for tvistbilæggelse, som du kan finde her.
____________________
Købsbetingelserne er fastsat af Hylte Jakt & Lantman AB den 1. november 2022.

 

Nuværende købsbetingelser (PDF)

Købsbetingelser 2021 (PDF)

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder