Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Tøj og sko

/

Varmt tøj - tøj der varmer

Varmt tøj - tøj der varmer

HerretøjDametøjJunior tøjRegntøjSkoHatte & KasketterHandskerBælter & SelerTørklæder & HalstørklæderTilbehør tøjBeklædningspleje

33 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

23 for at vise...
Håndvarmere

Håndvarmere

7 kr

På lager
Storsælger
Håndvarmere, 10 par

Håndvarmere, 10 par

55 kr

93 kr

41%

Varmepakke Varmevest og Varmesåler Herre

Varmepakke Varmevest og Varmesåler Herre

1.599 kr

Pakke
Du har set 24 af 33 Produkter

Varmt tøj - tøj der varmer

Fryser du ofte? Varmt tøj gør det lettere at trodse kulden, uanset hvilken aktivitet du dyrker. Vi har mange års erfaring med salg af varmeprodukter såsom termisk tøj og kan hjælpe dig med at finde det, der passer bedst til dig og dine behov. Vores sortiment omfatter genopladelige termiske veste, termiske indlægssåler, termiske handsker, engangs hånd- og fodvarmere og termiske bukser. Ved du ikke, hvad du leder efter? Ring til os, så hjælper vi dig!

Er du jæger, fisker du eller sidder du stille ude i kulden? Så kan det være en god idé at investere i en ordentlig varmevest. Når du kigger på termiske veste, er det vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge din termiske vest til. Hvis du f.eks. skal bruge vesten til jagt eller længerevarende aktiviteter, bør du helt sikkert vælge en termisk vest med lang batterilevetid. På nogle modeller af vores veste kan du også købe et separat ekstra batteri, som giver dig mulighed for at forlænge varmen endnu mere. Perfekt til at have med i rygsækken eller lægge i bilen. Pasformen på din termovest er også vigtig, så sørg for, at den sidder så tæt til kroppen som muligt. Hvis du ikke har mulighed for at teste din varmevest, så tag dine mål og sammenlign dem med vores størrelsestabel, for som vi nævnte tidligere, er pasformen vigtig for varmevestens funktion. Du får også den bedste effekt af din varmevest, hvis du f.eks. bruger et basislag under din vest, vi har flere uldbasislag fra Ulvang eller Woolpower, der fungerer glimrende som basislag under din varmevest.

Når det begynder at blive koldere udenfor, er det normalt hænder og fødder, der er særligt sårbare. Fordi din krop kan mærke, når det bliver koldt, vil den automatisk begynde at rationere varmen for at beskytte dine indre organer, hvilket reducerer blodtilførslen til dine fingre og tæer. Du kan derfor nogle gange have brug for lidt ekstra hjælp for at få varmen igen. Ved at bruge varmepuder og handsker kan du f.eks. holde en mere behagelig temperatur i længere tid, hvis du arbejder meget udendørs eller bare ønsker lidt ekstra varme. Alle vores varmehandsker er genopladelige og har en lang levetid, så du kan fokusere på det, du skal gøre, i stedet for at fryse.

De varmesåler, vi tilbyder i vores sortiment i dag, kan justeres med en medfølgende fjernbetjening, det kan ikke være nemmere, vel? Husk dog på, at indlægssålerne normalt fylder lidt i din sko, så sørg for at have en lidt mere rummelig sko på, når du bruger dine varmeindlægssåler.

For dem, der ønsker lidt ekstra varme hurtigt, har vi også vores meget populære hånd- og fodvarmere. De kan virkelig bruges overalt under tøjet, men vores kunder bruger dem først og fremmest i deres sko eller handsker. Disse varmepuder er engangsvarmere og er meget effektive at have med i lommen, uanset om du er på jagt eller på skiferie.

Og husk, at det kræver mere energi at varme en allerede kold krop op, så sørg for at sætte dine varmeprodukter i gang, før du har haft tid til at blive afkølet. På den måde holder både varmen og batteriet længere!
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder