Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Black Friday 2023

Black Friday 2023

Årets shoppingfest, Black Friday, er i gang! Vi har ikke sparet på noget og har fyldt op med en arsenal af uovertrufne tilbud. Gør en god handel i dag!

Black Friday JagtBlack Friday Tøj & SkoBlack Friday OutdoorBlack Friday HaveKøb 4, betal for 3Black Friday HundBlack Friday SkovBlack Friday Byggeri & VærktøjBlack Friday VarmeprodukterFiskeri Outlet
Du har set 0 af 0 Produkter

Black Friday 2023 - Årets store udsalg inden for jagt!

Black Fridays fremmarch har spredt sig over hele verden, og ingen har vel overset, at det er Black Friday, der er årets største shoppingdag? Det er den dag, butikkerne altid satser ekstra meget på at levere fantastiske tilbud og nedsatte priser på flere af deres produkter! Da det selvfølgelig er en fremragende mulighed for at gøre gode køb på årets bedste tilbud, som også er tilgængelige i god tid inden jul, er Black Friday blevet årets store udsalgsdag og er desuden for mange starten på juleindkøbet! Black Friday falder altid på den sidste fredag i november, og derfor vil Black Friday i år finde sted fredag den 24. november.

Konceptet Black Friday har eksisteret i over 30 år, men slog først igennem stort i begyndelsen af 2010'erne i Danmark. I dag anses Black Friday som en af de absolut største handelsdage i Danmark og fortsætter år efter år med at slå nye salgsrekorder, både i butikkerne og online.

Da helligdagen Thanksgiving i USA altid fejres på den sidste torsdag i november, bliver Black Friday derfor en forlænget weekend, hvor mange amerikanere benytter lejligheden til at holde fri og tilbringe tid med deres nærmeste. Black Friday er ikke en officiel fridag i USA, men skoler og arbejdspladser er ofte lukket for at muliggøre den fire dage lange fridag i forbindelse med Thanksgiving. På Black Friday i USA åbner de fleste butikker også meget tidligt og lukker sent om aftenen, først ved midnat.

Black Deals 2023

Vi på Hylte Jakt og Lantman nøjes ikke med at tilbyde eksklusive tilbud kun på Black Friday! Som I sikkert husker fra sidste år, omfattede alle vores fantastiske kampagnetilbud en hel uge - Black Week. Tro det eller ej, men i år booster vi endda Black Week-kampagnen yderligere ved at fylde butikken og hjemmesiden med fantastiske priser i flere uger! Fra den 11. til 30. november giver vi vores kunder en fantastisk mulighed for at finde store, små, bløde og hårde gaver til hele familien gennem vores største kampagneperiode nogensinde - Black Deals! Da vi starter Black Deals-kampagnen allerede på Singles Day den 11. november, får du chancen for at gøre dine indkøb i god tid inden jul og undgår stressen med at vente på den traditionelle Black Friday i slutningen af november! Benyt lejligheden til at købe alle dine julegaver hos os, eller forkæl dig selv med noget, du længe har ønsket dig til ekstremt gode priser. Vi har noget for alle, selv vores firbenede venner. Nu har du også mulighed for at nå at shoppe til fantastiske kampagnepriser i hele 20 dage, er det ikke fantastisk?

I år vil vores Black Deals-kampagne køre fra den 11. til den 30. november med start fredag eftermiddag og slutter ved midnat torsdag den 30. For at drage fordel af alle vores tilbud under Black Deals, er I selvfølgelig velkomne til vores butik i Hyltebruk i Sverige, men det fungerer lige så godt at sidde derhjemme og handle på vores webshop på vores hjemmeside.

Åbningstider i butikken: Mandag-fredag 9.00-18.00 og lørdag 9.00-13.00. Døgnet rundt på nettet.

I finder alle vores tilbud nemt og bekvemt på vores startside. Ligesom sidste år vil vi samle alle tilbud på en kampagneside. Vi vil have fokus på udvalgte kategorier fyldt med bestsellere og produkter til skarpe priser! Har du brug for et nyt par Härkila jagtbukser eller noget andet til jagt? Som altid har vi fantastiske tilbud på vores jagtprodukter, såsom jagttøj, optik, kikkerter og skydestøtter, så gå ikke glip af vores store Black Deals-kampagne fra den 11. til den 30. november! Måske er det tid til et nyt Haglöfs regnsæt eller en vakuumpakker? Hold øje - hvem ved, hvilke tilbud der dukker op?

I vores tilbudshjørne har vi desuden valgt at samle et udvalg af vores produkter til nedsatte priser, så benyt chancen for at finde fantastiske tilbud ved at klikke ind på tilbudshjørnet!

For ikke at gå glip af nogen af vores fantastiske tilbud, vil vi også gerne anbefale, at I tilmelder jer vores nyhedsbrev! Normalt sender vi nyhedsbreve ud to gange om ugen, men i forbindelse med årets Black Friday og Black Deals lover vi at holde jer ekstra opdateret - så vil vi nemlig sende flere nyhedsbreve fyldt med fantastiske tilbud!

Vi ses på Black Friday og Black Deals 2023!
Black Friday JagtBlack Friday Tøj & SkoBlack Friday OutdoorBlack Friday HaveKøb 4, betal for 3Black Friday HundBlack Friday SkovBlack Friday Byggeri & VærktøjBlack Friday VarmeprodukterFiskeri Outlet
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder