Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser

Køb

Når du har afgivet din bestilling, indgås en købsaftale mellem dig og Hylte Jakt & Lantman AB. En bekræftelse sendes til den e-mailadresse, du har indtastet ved bestilling. Vi forbeholder os retten til slutsalg. Hylte indgår ikke aftaler med personer, der ikke er myndige (under 18 år), og vi forbeholder os retten til at afvise en ordre.

Priser

Vores priser er altid angivet inklusiv moms i privatvisningen og eksklusiv moms i erhvervsvisningen, du skifter mellem disse to i vores landevælger på siden. Vi tager forbehold for mulige tryk- og tastefejl og åbenlyst forkerte priser. Mistænkte sager om falske ordrer og forsøg på bedrageri anmeldes til politiet.

Betalingsmuligheder

I samarbejde med Walley/Collector Bank AB tilbyder vi forskellige betalingsmuligheder, hvilke betalingsmetoder du kan vælge imellem vises ved kassen.

  • Direkte betaling med Visa eller Mastercard
  • Direkte betaling med bank
  • MobilePay

For fuldstændige betingelser og mulige omkostninger se nedenstående dokumenter:

  • Generelle vilkår og betingelser for faktura- og kontokredit, private (PDF)
  • Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger (PDF)

Foreninger og fonde

Ligesom for andre virksomheder foretages der kredittjek for foreninger og fonde i forbindelse med indkøb. Da denne type virksomheder sjældent har en juridisk enhed bag sig, er kredittjekket ofte noget strengere. Du kan så konstatere, at faktura- eller delbetalingskøb ikke er tilgængelige for det valgte kundenummer. Hvis du ønsker at genoverveje grænsen, kan du kontakte Walleys kundeservice (hello@walley.dk) med følgende oplysninger; seneste årsrapport (resultat og balance) og bestyrelsesreferat. Hvis det er muligt, kan du også afgive bestillingen i foreningens eller fondens navn og betale med kort eller direkte betaling. Har du brug for yderligere bilag til regnskabet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pricerunner købsgaranti

Som medlem af PriceRunner er dit køb beskyttet op til DKK 50.000, hvis der opstår et problem. Denne Købsgaranti er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. For dig, der ikke er medlem af PriceRunner og har besøgt os gennem deres service, kan du stadig få dit køb dækket af Købsgarantien. Det eneste du skal gøre er at registrere dig gratis på deres hjemmeside inden for en time. Det er et snuptag! Besøg PriceRunner for gratis købsgaranti!
Hvis du ønsker, at dit køb skal være omfattet af Købsgarantien, skal din ordre være adresseret til den adresse, du er skrevet på. Med Købsgarantien modtager du kompensation, hvis en vare er defekt, hvis en enkelt vare mangler ved levering, hvis en vare ikke bliver leveret, eller hvis varen er forkert. Der ydes kun erstatning for købsomkostninger, fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Der ydes ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værdiforringelse eller tabt indkomst. Besøg PriceRunner for fuldstændige vilkår og betingelser og liste over kategorier, der er undtaget.
Ja tak, tag mig til PriceRunner for registrering af købsgaranti op til DKK 50.000!

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder