Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Hundepejle & GPS

/

Hundepejle

Hundepejle

Tilbehør til hundepejleHåndholdt GPSSporsendere GPSTilbehør til håndholdt GPSKort

10 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Garmin T 5X Hundesporingsenhed

Garmin T 5X Hundesporingsenhed

2.599 kr

På lager
Du har set 10 af 10 Produkter
1

Hundepejle

Leder du efter en hundepejle eller GPS til en hund? Hos os finder du både Garmin T5, T5 mini og Ultracom R10 samt Ultracom GPS P4. Vi tilbyder også fleksible jagtpakker med Garmin Alpha 100/50 med T5 eller T5 mini – alt sammen for at forenkle jagten for dig og din hund!

Med Garmins hundepejle T5 og T5 mini kan du nemt følge med i hver bevægelse din hund foretager. Med den meget følsomme GPS- og GLONASS-modtager kan du hurtigt lokalisere og se, hvilket spor din hund følger, hundens aktuelle position og spor af, hvor den har været. Du kan også \"tale\" med hunden gennem vibrationer og lydsignaler. Hundeenhederne er tilpasset til at klare positioner i diger og tæt skov eller nede i dræn og vandtætte ned til 10 meter.

T5 mini har de samme tekniske egenskaber som T5, men er designet til at passe til mindre racer som gravhunde, beagler og terriere. Hundeenhederne er kompatible med Garmin Alpha 100, Garmin Alpha 50 og Garmin Astro.

Vi tilbyder også to forskellige typer hundepejler fra Ultracom, R10 og P4. Ultracom R10 er et helt nyt sporingsudstyr til jagthunde og jægere og bruges gennem en app i telefonen. R10 bruger kort fra Finland, Sverige, Norge, Danmark, Frankrig, Estland, Spanien og Tyskland - hvilket gør den perfekt til dig, der også jager i udlandet! Med appen kan du også spore alle Ultracom-enheder, inklusive din vens enhed og deres placering. Hundepejlen kan også tælle hvor meget hunden giver hals, sende en alarm når hunden begynder at gø, tælle hvor længe den gør, opkalds- og aflytningsfunktion og Dura Armor™, som gør den både støv- og vandtæt.

Ultracoms P4 er også en meget populær hunde-GPS med fremragende brugervenlighed og pålidelighed og har en af de mest følsomme A-GPS på markedet. Hundeenheden er vandtæt og har en GSM-dækning i topklasse mens den nye teknologi giver et meget lavt strømforbrug, som giver dig mange timers batteritid!

Ved du ikke, hvilken hundepejle der passer til dine behov? Kontakt os!
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder