Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Sådan får du en succesfuld vandreferie

Sådan får du en succesfuld vandreferie

02 mars 2022

Sådan får du en succesfuld vandreferie

02 mars 2022
Tilbage til magasinet
Forfatter: Therese Bohm-Nilson
Fotograf: Johan Kvorning

Sådan får du en succesfuld ferie!

Vil du også se mere af Sverige til sommer? Grønne skove, fjelde og rislende vandløb er blot nogle af de naturoplevelser, der lokker os ”ut på tur”, som nordmændene plejer at sige. Vandring er blevet varmt på dagsordenen og nu står fjeldvandring eller dagsture på manges ferieplaner. Udstyret er ikke alt, men det gør det nemmere at være godt forberedt, så vi tog en snak med vores tøjekspert Roger Apelqvist for hans allerbedste tips til at gøre din vandretur nemmere.
Der er mange forskellige former for vandring, for nogle er en dagstur nok mens det for andre kan være mere attraktivt med et par dages bjergvandring. Lige meget hvad du skal lave, er der nogle ting, der kan være ekstra vigtige at tænke på: behagelige sko, godt tøj og en praktisk rygsæk er nogle!

“Med gode sko og en behagelig rygsæk kommer du langt! Hvis du skal på en dagstur, vil et par gode vandresko eller støvler være nok, mærker som Ecco, Haglöfs, Keen og Crispi har flere modeller tilpasset fra let til hårdere terræn. En nyhed hos os i år er for eksempel Keens vandresandaler, perfekt til sommerens varmere dage! Vi anbefaler også en mindre rygsæk på omkring 20L, uldsokker og et regntøj, der ånder. Hvis du ikke vil være ude så længe, kommer du langt, selv med enklere udstyr.”

Men er du på tur i bjergene, sover udenfor og måske er væk i flere dage, er der lidt mere at tænke på, især når det kommer til at pakke. De fleste kender til ”tøj efter vejret”, så et par tøjskift, gode sokker, regntøj og måske endda undertøj skal få plads i din taske. Telte, stormkøkkener, vandflasker, myggemiddel og ildslukkere er også gode at medbringe.

”En rygsæk på 30L og opefter er mere velegnet, hvis du planlægger en overnatning. Haglöfs har flere gode modeller som Corker, Vina eller Ängd. Alle er tilpasset til vandreture. Husk at vælge en rygsæk med kraftige bærestropper, der kan justeres efter din længde og gerne en, der har en hoftesele, der er med til at aflaste, det bliver nemt tungt, når du skal have mange ting med.”

Hos os finder du mange praktiske produkter, som kan være gode at have med på vandreturen. Her er et stort udvalg af specialdesignet vandre- og friluftstøj, rygsække, sko og andre udendørsartikler og hjælper dig gerne med det, du skal bruge til dit eventyr!

Relaterade produkter

Trangia 27 Kettle 0,6 L Kaffekedel

Trangia 27 Kettle 0,6 L Kaffekedel

90 kr

129 kr

På lager

30%

Relaterede artikler

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder