Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Friluftsliv

/

Madlavning af & bestik

/

Stormkøkken & Tilbehør

Stormkøkken & Tilbehør

Tallerkener & kasserBestikTermokanderKopper, krus & flaskerStegeplader & Tilbehør

32 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Trangia 25-4 UL

Trangia 25-4 UL

399 DKK

På lager
Storsælger
Du har set 24 af 32 Produkter

Stormkøkken & Tilbehør

Et stormkøkken er noget vi varmt kan anbefale, da det er noget som faktisk alle har stor gavn af at eje! For uanset om du er et friluftsmenneske, der elsker at lave din mad ude i naturen eller om der skulle være strømafbrydelse i hjemmet, så kommer et stormkøkken før eller siden godt med.

Stormkøkkenerne du finder i vores sortiment er af høj kvalitet og de fleste varianter er svenskfremstillede af det kendte mærke Trangia. Du kan også vælge mellem flere forskellige størrelser af stormkøkken ud fra, hvor mange portioner du ønsker at kunne tilberede.

Ønsker du at supplere dit stormkøkken med praktisk tilbehør, kan vi varmt anbefale en kaffekande, stegepande, lågholder eller en handy gasblus.

Føler du dig usikker på hvilket stormkøkken du skal vælge eller har du andet du undrer dig over, er du velkommen til at kontakte os på mail, så hjælper vi gerne! Du er meget velkommen til at besøge vores fine butik i Hyltebruk hvor vi både har stormkøkkener og tilbehør og hvor vores kyndige personale er lige ved hånden.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder