Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Vildtkamera og tilbehør

Vildtkamera og tilbehør

VildtkameraerTilbehør til vildtkameraerFoderpladsbelysningFodersprederLokkemidler til vildt

111 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

10 for at vise...
Bolyguard BG584-T2 4G Vildtkamera

inkl. 3 måneders HylteSIM

Bolyguard BG584-T2 4G Vildtkamera

1.299 kr

På lager
Genzo Solid Foderspreder med solceller.

Genzo Solid Foderspreder med solceller.

499 kr

Pakke
Du har set 24 af 111 Produkter

Vildtkamera og tilbehør

Har du overvejet at bygge en lokkemadsholder? At bygge en lokkemadsholder kan være meget givende for både jægeren, landmændene og vildtforvaltningen. Lokkejagt betyder, at jægeren bruger foder til at tiltrække dyrene på jagt. At tiltrække dyrene fra for eksempel afgrøder kan også være meget nyttigt for landmænd eller jordejere, som ellers kunne få deres afgrøder eller jord ødelagt af dyrene.

Et af de mest populære dyr at jage i dag er vildsvin. Vildsvinebestanden er vokset meget de seneste år, og for stor bestand kan forårsage både vildtulykker og ødelagte marker.

Det vigtigste at huske på, når du lægger din lokkemad, er placeringen. Vildsvin har en ekstrem god lugtesans og mærker en menneskes lugt på meget lange afstande. Sørg derfor for at finde ud af, hvordan vinden plejer at vende. Man ønsker om muligt altid at have vinden fra lokkemaden i retning mod den hytte eller tårn, hvorfra jagten skal foregå. Vildsvinene trives i tæt vegetation, hvor de kan føle sig trygge. Derfor er det en fordel, hvis jægeren kan finde et område inde i en plantage, hvor vildsvinene føler sig trygge.

For at finde den optimale placering til dit lokkemadssted, kan det være en fordel at prøve at fodre først. Prøv at fodre i et par uger for at se, om vildsvinet kommer. For eksempel kan du prøve at børste vildsvinetjære på et træ og hælde lidt majs ud eller bruge en rulletønde med majs i. Når du ved, at vildsvinet besøger dit tiltænkte sted, er det tid til at begynde at bygge din lokkemadsholder!

Når vildsvinet er begyndt at besøge din lokkemadsholder, og du jager der, vil du gerne have, at vildsvinet bliver i lang tid. Foder så lidt som muligt og indstil din spreder på forskellige tidspunkter. Det er godt at sprede foderet et sekund ved tre eller fire lejligheder i løbet af samme aften. Vildsvinene er smarte og vil snart lære, hvornår maden serveres. Med vores foderspreder fra Genzo kan du for eksempel have ti forskellige spredetider pr. nat. Man kan også underholde vildsvinet i ekstra lang tid ved at bruge en rulletønde med majs i. Det er en god beskæftigelse og det tager lang tid for vildsvinet at spise maden. Drys gerne halm eller hø omkring din lokkemad, det gør det svært for fuglene at få adgang til føden fra jorden og det kan overlades til vildsvinet at grave det frem.

Da vildsvinet har en ekstrem god lugtesans, kan det være godt at tænke over, hvad du skal sidde i, når du jager. Husk at forsøge at lukke så meget menneskefært inde som muligt, et velisoleret jagttårn er klart bedst, men det fungerer også med mere simple løsninger som almindelige høje jagttårne.

Når først vildsvinet er på plads, og det er tid til et skud, er belysning også en god ting. Hos os finder du blandt andet den populære Genzo Max-LED V2, som er en lokkemadsbelysning, der er testet og specielt udviklet til belysning på lokkemad. Belysningen er testet i mere end et år og har en indbygget skumringssensor, der tænder lyset hver nat, når det bliver mørkt. At have en lokkemadsbelysning med timer gør, at dyrene hurtigt vænner sig til belysningen. Bruger man bevægelsesaktiveret belysning, er der risiko for, at vildsvinet hurtigt forbinder belysningen med skud og bliver meget mere forsigtige.

Der findes rigtig mange produkter til lokkejagt og nogle gange kan det være svært at vide, hvilken der passer til netop dit lokkested. Hos os hos Hylte finder du alle de produkter, du skal bruge til din lokkemad, såsom kameraer, lokkemadsbelysning, fodertønder, vildsvinetjære, foderspredere og lokker. Vi tilbyder også komplette lokkemadpakker, der indeholder alt hvad du skal bruge for at starte dit nye lokkemadssted op!
VildtkameraerTilbehør til vildtkameraerFoderpladsbelysningFodersprederLokkemidler til vildt
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder