Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Dyr & Landbrug

/

Hundegård & Tilbehør

Hundegård & Tilbehør

Halsbånd, snor & seletøjFoder til kæledyr & GodbidderMad & vandskåleSenge & puderBure & GitterDækken & VesteLegetøj til dyrDyreplejeHygiejneprodukter til dyrFodring af husdyrHegn

23 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Hundelem - flere størrelser

Hundelem - flere størrelser

Fra

379 kr

På lager
Du har set 23 af 23 Produkter
1

Hundegård & Tilbehør

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at bygge netop den hundegård, der passer bedst til din hund. Vi har alt fra sektioner i flere forskellige størrelser, hundeluger, varmeapparater og træuld.
Ved at have en klar plan fra starten af, hvordan du vil bygge din hundegård, sparer du både tid og penge. Der er nogle ting, der er gode at tænke på.
Det er vigtigt at tage højde for solen og hvilken breddegrad man placerer hundegården i. At kunne beskytte sin hund mod den varme sommersol er utrolig vigtigt og kræver en form for beskyttelse, enten fra en bygning eller hvis man vælger at bygge et læhegn eller tag, der giver din hund et skyggefuldt sted. Når det kommer til grunden, er der flere forskellige muligheder. En jorddug til at holde ukrudtet væk er altid et plus. Du kan så bruge fliser eller grus. Der findes flere forskellige typer grus, og det er vigtigt at tænke på at vælge et, der ikke har skarpe kanter. Endelig er der brug for sektioner, der er specielle sektioner udviklet til hundekenneler. De monteres nemt sammen med skrue og møtrik og er normalt 120 cm x 180 cm og en dør i samme mål. Hundeluge til at montere i væggen gør det nemt for din hund at gå ind og ud efter behov. I hytten gør træulden det varmt og behageligt for din hund. Det er et blødt træfibermateriale, der isolerer mod kulde og effektivt tørrer hundens fugtige pels.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder