Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Skydning

/

Våbenskabe

Våbenskabe

AmmunitionLyddæmpere & TilbehørVåbenplejeKlikpatronerLerdueskydningSkydeskiverLuftgeværSkydestokkeSkydebrillerVåbenetui & våbenstropperPatronæsker & HoldereTilbehør til skydning

16 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Genzo Våbenskab/Sikkerhedsskab SolidSafe 152 kg Kodelås

Genzo Våbenskab/Sikkerhedsskab SolidSafe 152 kg Kodelås

6.649 kr

På lager
Du har set 16 af 16 Produkter
1

Våbenskabe

Er du jæger og leder efter godkendte våbenskabe? Hos os hos Hylte finder du våbenskabe / sikkerhedsskabe i flere størrelser og former med både kodelåse eller nøglelåse til rifler, ammunition og pistoler. Et våbenskab er også en perfekt opbevaring til andre værdigenstande, som du har i hjemmet, såsom penge, vigtige papirer eller pas. Vi har hjemlevering på alle vores våbenskabe!

Ifølge dansk lov skal du, der ejer våben og ammunition, også opbevare dem på en sikker måde. Alle vores våbenskabe er SS3492 godkendte, hvilket betyder, at de opfylder politiets krav til indtil 25 almindelige våben.

Hos os finder du Genzo og Genzo Prosafe våbenskabe på 80 kg, 104 kg og 152 kg. Når du skal vælge størrelsen på dit våbenskab, kan det være godt at gennemtænke de krav du vil stille til dit våbenskab allerede inden købet. Måske ønsker du at udvide din våbensamling i fremtiden eller måske er I flere jægere i familien, der skal opbevare deres våben? Blandt vores modeller har 80 kg plads til 4 våben, 104 kg plads til 5-6 våben og 152 kg plads til omkring 12 våben. Derudover er det vigtigt at vide, at hvis du vælger at købe et skab, der vejer mindre end 1000 kg, skal du ifølge loven bolte dette fast i gulv eller væg.

De fleste af vores større våbenskabe leveres med indretning, våbenholdere og måtte til skæftet, men der findes også en del tilbehør som beslag og brandsikre brandbokse.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder