Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Friluftsliv

/

Ure & Tilbehør

/

Ure

Ure

Tilbehør til ure

3 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Garmin Instinct 2 Graphite

Garmin Instinct 2 Graphite

1.999 kr

På lager
Du har set 3 af 3 Produkter
1

Ure

Vil du tage din træning, jagt eller vandretur til det næste niveau? Måske er du interesseret i at holde styr på din puls eller dit helbred? Uanset hvad dit mål med dit ur er, er et aktivitetsur et hjælpemiddel som mange er kommet til at elske og med et smart træningsur kan du nemmere nå alle dine mål! Her finder du vores brede udvalg af aktivitetsure fra markedsledende Garmin.

Kært barn har mange navne, løbeur, skridttæller, pulsur, træningsur, GPS-ur eller aktivitetsur. Med et smartwatch ved din side kan du nemt få et komplet overblik over dine aktiviteter. De fleste aktivitetsure byder i dag på funktioner som skridttællere, pulsmålere, kalorieforbrug, søvn- og stressregistrering, GPS og smarte notifikationer, men funktionerne varierer alt efter, hvilken model træningsur du vælger.

Til dig, der er jæger, har vi holdbare GPS-ure som Fenix, Instinct og Tactix, der er tilpasset til jagt og hundeføreren. De fleste af vores ure er udstyret med taktiske funktioner såsom kort, musik, avancerede træningsfunktioner, smarte notifikationer på håndleddet og er kompatible med Garmin Alpha 100, Alpha 50, Astro 320, WeHunt-GPS hvilket betyder at du nemt kan følge hundene uden at skulle tage håndsættet frem. En anden fordel ved Garmins ure er deres TrackBack-rute, som giver dig mulighed for nemt at navigere tilbage ad samme rute, som du kom.

Til dig, der leder efter et rigtig holdbart jagt-ur, kan vi anbefale Garmin Instinct-serien, det er et GPS-ur bygget efter den amerikanske militærstandard 810G til varme-, stød- og vandmodstand. Instinct har også GPS, GLONASS og Galileo satellitnetværk, der gør det nemmere at positionere og navigere i mere krævende miljøer end blot GPS. Yderligere fordele er det indbyggede 3-akse kompas og den barometriske højdemåler, der hjælper dig med at orientere dig fremad. En stor nyhed i vores Garmin-sortiment er også den nye solcelleserie, hvor uret oplades ved hjælp af solen, hvilket nu giver dig endnu længere batterilevetid!

Mange jægere har allerede opdaget, hvilket kraftfuldt værktøj et aktivitetsur er - prøv det også!

Ved du ikke, hvilket ur der passer til dine behov? Ring til os, så hjælper vi dig!
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder