Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Have

/

Plæneklippere & tilbehør

/

Plæneklippere

Plæneklippere

Batteri-plæneklippereTilbehør til plæneklippere

118 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

6 for at vise...
Honda Plæneklipper HRG 466 Skep

Honda Plæneklipper HRG 466 Skep

3.849 DKK

På lager
Du har set 24 af 118 Produkter

Plæneklippere

Overvejer du at købe en ny plæneklipper? I så fald er du kommet til det rigtige sted hos os, her ser du vores brede udvalg af \"gå-bag-klippere\". Vi er stolte forhandlere til flere af de største leverandører på markedet såsom Husqvarna, Stihl, Klippo, Stiga, AL-KO, WOLF-Garten, Alpina, Honda, Ryobi, Cub Cadet, Gardena Viking, Makita og Toro.

En gå-bag-klipper er ideel til husejeren og sommerhusejeren, der har en kuperet og ujævn græsplæne. Ideel hvis du har en lille eller mellemstor græsplæne op til ca. 2000 m2. Fordi gå-bag plæneklippere, i modsætning til de større havetraktorer, ikke er så store, er de både praktiske at opbevare, og de kan nemt få adgang til de mest vanskeligt tilgængelige steder på plænen.

Uanset om du leder efter en plæneklipper, der er drevet af benzin, el, batteri eller en klassisk cylinderklipper, har vi et stort udvalg af flere forskellige varianter med varierende klippebredder.

Stræber du også efter en rigtig grøn og frodig græsplæne, men når du det ikke rigtigt? Måske er du stødt på det almindelige problem med, at der vokser meget mos i din græsplæne eller har du mistanke om, at den trænger til lidt ekstra pleje? I så fald tilbyder vi dig flere løsninger i form af en af vores pålidelige mosriver og vertikalskærere, der hjælper dig med at overvinde problemerne.

Har du svært ved at vælge, hvilken plæneklipper, mosrive eller vertikalskærer der passer til dig og din have, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik, så vil en af vores kyndige medarbejdere hjælpe dig.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder