Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

LifeSaver

LifeSaver

3 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Friluftsliv
Liberty Protective Sleeve - Orange

Liberty Protective Sleeve - Orange

85 kr

På lager
Du har set 3 af 3 Produkter
1

LifeSaver

Her finder du vores LifeSaver-produkter til effektiv og steril vandrensning. LifeSaver har en speciel filtreringsteknologi, der fjerner alle bakterier, vira, protozoer, parasitter, svampe og alle andre mikrobiologiske vandbårne patogener gennem et filter i aktivt kul, som giver et velsmagende og rent vand uden behov for hverken el, klor eller UV-lys. I vores sortiment finder du de fleksible LifeSaver Liberty vandflasker, den lidt større LifeSaver Cube og den største model LifeSaver Jerrycan. Vi tilbyder også tilbehør til LifeSaver såsom aktivt kulfiltre og ”skiver”.

LifeSaver-systemerne blev grundlagt af Michael Pritchard i 2007, som blev inspireret til at opfinde LifeSaver-flasken efter at have set det tragiske spild af liv og alvorlige problemer forårsaget af manglen på sikkert drikkevand under tsunamien i Det Indiske Ocean i 2004 og orkanen Katrina, der ramte Orleans i 2005 Pritchards mål var at skabe en bærbar vandfiltreringsenhed, der kunne give en langtidsholdbar og bæredygtig kilde til sikkert drikkevand, og i 2007 lancerede han verdens første bærbare vandfilter, Liberty-flasken, som er effektiv nok til at fjerne selv mindste vandbårne vira.

Lifesaver etablerede sig hurtigt som en effektiv løsning på drikkevandsproblemer i den humanitære verden, og i 2010 valgte den britiske hær efter hårde tests også at bruge LifeSaver-flasken som sin bærbare vandfiltreringsløsning. Efter LifeSavers etablering i den menneskelige sektor førte yderligere samarbejde med virksomheden Oxfam til, at LifeSaver skabte den større variant af vandfiltreringsløsning, Cube. Cube bruger samme vandfiltreringsteknologi som Liberty men har en større vandkapacitet på 5 liter vand og kan forsyne en familie på 4 personer dagligt med drikkevand i et helt år. LifeSaver bruges også af WHO, Verdenssundhedsorganisationen, i udsatte lande verden over.

Med et stadigt voksende udvalg af produkter designet til at være bærbare, holdbare og i stand til at filtrere tusindvis af liter vand med en enkelt patron, tiltrækker LifeSaver også en anden målgruppe end blot den humanitære. Mange friluftsentusiaster, campister, eventyrere og jægere har også set den store fordel ved LifeSavers produkter, og i dag bruges disse smarte vandrensningsprodukter af mennesker i flere sektorer såsom nødsituationer, humanitære, i naturen, preppere, militæret og brandvæsenet. Med en LifeSaver-flaske har du altid rent vand lige ved hånden, når du har brug for det, uanset hvor du er!

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder