Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Radio & tilbehør

/

Jagtradio

Jagtradio

Headset til jagtradioAntenner til jagtradioBatterier & Oplader til jagtradioTilbehør til jagtradio

33 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

Icom ProHunt Basic 2 Orange 155 Mhz

Icom ProHunt Basic 2 Orange 155 Mhz

1.999 kr

På lager
Icom ProHunt Basic 2 155Mhz Superpakke

Icom ProHunt Basic 2 155Mhz Superpakke

2.449 kr

Pakke
Du har set 24 af 33 Produkter

Jagtradio

Tid til en ny jagtradio? Vi på Hylte har solgt jagtradio til jægere i næsten over 40 år og kan konstatere, at vi ved, hvad vi sælger. Hos os finder du jagtradio fra flere store aktører som Lafayette, Icom, Zodiac og Genzo. Når du leder efter en ny jagtradio, er der flere faktorer, du bør overveje, inden du beslutter dig. Skal den være vandtæt? Vil du have en jagtradio med bluetooth? Men det vigtigste spørgsmål er stadig, hvilken frekvens er dit jagthold, 31 eller 155? Uanset hvilken model du vælger, er vi der for at hjælpe dig og dit jagthold med at være tilfredse med kommunikationen, så din jagt kan flyde gnidningsfrit.

Efter mange års erfaring med salg af jagtradio tog vi skridtet til at begynde at udvikle og sælge produkter under vores eget brand Genzo og slutproduktet har været rigtig vellykket. Fra for næsten 20 år siden har vi nu lanceret vores tiende radio i rækken, og for hvert produkt, vi udgiver, har vores udviklingsafdeling investeret i at forbedre egenskaber, som jægere efterspørger. Vores seneste radio har blandt andet haft den længste rækkevidde i flere test, den længste driftstid og har 6 års garanti. Det er markedets længste garanti og med eget produktions- og serviceværksted på stedet i Hyltebruk er vi altid lige ved hånden, hvis din radio skulle gå i stykker eller trænge til reparation.

Måske har du holdt fast i en Lafayette-radio? Lafayette radioer er kendetegnet ved deres fleksible størrelse og vandtætte egenskaber. Med mange år på bagen, med en Lafayette i hånden, får du en højkvalitets radio med mange funktioner, der kommer jægeren til gode i mange jagtsituationer.

Zodiacs jagtradio har været på det svenske marked siden 1963 og blev hurtigt både kendt og populær blandt jægere. Udover sin høje kvalitet og brugervenlige design, fokuserer Zodiac meget på at lytte og udvikle produkter, som deres kunder efterspørger. Fra Zodiac finder du blandt andet Zodiac One BT, som er den første jagtradio nogensinde med både 31 og 155 frekvenser i samme radio. En perfekt radio til dig, der fx jager meget i forskellige jagthold!

Vi er også forhandler for japanske Icom. Siden starten i 1954 har Icom haft et meget bredt sortiment bestående af alt fra simple licensfrie enheder, jagtradio, marineradio og scannere til komplette avancerede radiosystemer såsom amatørradio og professionel radio. Inden for jagtradio tilbyder de både analoge og digitale radioer, hvor den lille, kraftfulde og lette Icom Prohunt er blevet en rigtig favorit blandt jægere verden over.

Har du problemer med at beslutte dig for, hvilken jagtradio der passer til dig? Ring til os! Vi har stor viden om jagtradio og kan guide dig til den radio, der er bedst egnet til din jagt.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder