Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

HylteSIM

HylteSIM

Anskaf HylteSIMRefill HylteSIM

8 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

HylteSIM Genopfyldning Bas Danmark

HylteSIM Genopfyldning Bas Danmark

359 kr

På lager
Du har set 8 af 8 Produkter
1

HylteSIM

Det optimale forudbetalte SIM-kort til dit vildtkamera, overvågningskamera og andre IoT-enheder, der har brug for internetadgang - HylteSIM! Vi har garanteret næsthøjeste prioritet i alle operatørers netværk, (kun nødtjenester har en højere prioritet), hvilket sikrer, at dit produkt får et netværk, når du har brug for det. Det "virker bare" uden at du skal tænke på noget som helst.

Med HylteSIM kan du bruge kameraet i hele Europa. Det er lige meget om det ligger i Sverige, Norge, Danmark, Finland eller Tyskland. Takket være roaming vil dit produkt altid vælge den operatør, der er tilgængelig, hvor du er – også selvom du bevæger dig over grænserne.

Hos os kan du vælge mellem forskellige abonnementer på dit vildtkamera eller forskellige abonnementer til din hundepejler. Når data eller SMS er ved at løbe tør, kan du blot tanke op ved at købe en valgfri refill. Du får også en smart påmindelse lige inden det er tid.

HylteSIM er udviklet af Hylte Jakt & Lantmans udviklingschef Fredrik Lüdecke, som selv er en aktiv jæger - han bruger både vildtkameraer og telefonbaserede hundepejler. I sit fag som problemløser stødte han ofte på problemer i forbindelse med SIM-kort. Oftest var årsagen til problemerne, at saldoen på kortet var opbrugt eller blot at signalet fra operatørens netværk var for svagt. Dette resulterede i, at kameraerne ikke altid sendte deres billeder eller kontakten blev brudt med hundepejleren. Da Fredrik selv er aktiv jæger, var han godt klar over problemet og klar over alle de tekniske løsninger, der skulle skabes. Da han så udviklede selve systemet, havde han derfor meget højt fokus på enkelhed for brugeren. Det skal være nemt at bruge HylteSIM! Derfor har vi i dag det enklest mulige system, hvor du som kunde kan aktivere dit SIM-kort og fylde dit abonnement op.

Med HylteSIM bliver håndteringen af dit vildtkamera eller hundepejler meget enkel. Du kan flytte den lige som du vil, installationen er enkel, den er omkostningseffektiv, og du får en påmindelse, når det er tid til at genopfylde. Hvis du også køber dit vildtkamera hos Hylte Jakt & Lantman, er kameraet allerede forudindstillet til HylteSIM. Enkel, fleksibel og omkostningseffektiv!
Anskaf HylteSIMRefill HylteSIM
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder