Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Have

/

Dyrkning i haven

/

Frø

Frø

Håndværktøj til havenTilbehør til dyrkningGræsfrøGødning & næringUkrudtsbekæmpelseJordDrivhus
Du har set 0 af 0 Produkter

Frø

Hører du til den dyrkningsinteresserede mængde, finder du et utroligt bredt udvalg af forskellige frø fra Weibulls hos os!

Uanset om du foretrækker at dyrke blomster, grøntsager, bær eller krydderier, har vi en række spændende frø i vores sortiment.

Vores blomsterfrø omfatter for eksempel solsikker, lavendel, floks, aster, stokroser, zinnia og meget, meget mere. Hos os finder du alt fra små sarte blomster til større pragtblomster i mange forskellige farver og varianter.

Drømmer du om en smuk blanding af engblomster? I så fald kan vi råde til, at vi har færdige blandinger af en- og flerårige sorter, der gerne selv sår. Ryst og bland posens indhold grundigt. Så sparsomt direkte på plantestedet forår eller efterår. Så enten i \"øer\", hvor der ikke er græs eller så endnu mere sparsomt over hele overfladen og så også græsfrø meget sparsomt. Hold frøet fugtigt i et par uger, indtil alle arter er vokset. Slå engen, når alt er blomstret over og lad slået ligge og frø inden det fjernes. Engen bliver smukkere år efter år!

Jordbær og jordbær hører virkelig sommeren til, og længes du efter at byde på en lækker sommerkage lavet med jordbær og jordbær fra dit eget land, så har du helt ret i at købe dine frø hos os.

Er du interesseret i at anlægge en have med spiselige afgrøder, finder du frøposer med majs, løg, agurk, tomat, selleri, kål, melon, bønner, peberfrugt med mere i vores sortiment.

At kunne dyrke dine egne krydderier er både sjovt og forbedrer smagen af ​​din madlavning! Vil du tage dine retter til nye højder, kan vi råde dig til at tjekke vores frø med karse, mynte, basilikum, dild, persille og meget mere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores frø eller har brug for tips og råd, så hjælper vi! Du er også meget velkommen til at besøge vores fine butik i Hyltebruk hvor vi har masser af forskellige frø og andre haveprodukter.
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder