Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Friluftsliv

/

Elcykler & knallerter

Elcykler & knallerter

El-cyklerElektriske knallerterTilbehør til cykler

66 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

15 for at vise...
Elcykel Elinor Dame 28" 10,4Ah

Elcykel Elinor Dame 28" 10,4Ah

Fra

6.649 kr

8.599 kr

På lager

23%

Du har set 24 af 66 Produkter

Elcykler og knallerter

Det er et klogt valg at købe en pålidelig elcykel, som du kan stole på i tykt og tyndt, og som også vil hjælpe dig sikkert op ad bakkerne på vej til arbejde eller på din cykeltur!

Overvejer du at investere i en elektrisk cykel, eller har du brug for at supplere dit cykeludstyr?
Vi forhandler både fleksible og cool elcykler fra populære Marvil og Ecoglider, der er udstyret med kvalitetsbatteri og -motor og egner sig til både mænd og kvinder. Nogle af elcyklerne har også et smart foldedesign i både styr og stel, så de er praktiske og nemme at pakke i bilen, campingvognen, båden eller toget.

Du finder også vores store udvalg af praktisk cykeltilbehør - alt, hvad du kan få brug for til din tur! I vores sortiment af tilbehør finder du f.eks. cykelhjelme, cykellåse, punkteringsspray, rengøringsmidler, cykellygter, cykelolie, cykeltasker, cykelpumper, kædespray, sadelovertræk, cykelholdere, cykelslanger, cykelkurve og meget mere fra Oxc, Lazer og ENDURANCE.

Til dig, der ønsker en praktisk måde at medbringe din rygsæk på cyklen, tilbyder vi flere praktiske cykeltasker, som du kan udstyre din cykel med. Desuden sælger vi cykelslanger, cykellygter og cykelplejeprodukter, som kan pakkes i cykeltasken, hvis der skulle ske et uheld undervejs.

Vi vil også gerne minde dig som cyklist om, at det er vigtigt for både dig og dine medtrafikanter, at du er tydeligt synlig i trafikken, og at du naturligvis bærer cykelhjelm. I vores produktsortiment finder du både sikkerhedsveste og cykelhjelme, der bidrager til en sikker cykeltur.

Hvis du er på udkig efter en virkelig fleksibel og energieffektiv elknallert, er vi nu stolte af at kunne tilbyde flere fantastiske modeller af elknallerter fra Ecoglider. At investere i en elektrisk knallert er et miljøbevidst valg, da den ikke udsender udstødningsgasser, den er hurtig, adræt, udstyret med en energisk og kraftfuld elmotor og genopladelige batterier. Vores sortiment omfatter endda en praktisk lille sammenklappelig elektrisk scooter, der er perfekt til at pakke i autocamperen, båden eller sommerhuset.

Hos Hylte er vi her for dig, og du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores butik, og vores dygtige personale vil hjælpe dig med råd og tips til dit køb. Du kan også finde opdaterede produktoplysninger her på webstedet, når du klikker på de forskellige produktbilleder.
El-cyklerElektriske knallerterTilbehør til cykler
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder