Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Deerhunter

Deerhunter

Du har set 0 af 0 Produkter

Historien bag jagttøjet

Natur, frihed og spænding kombineret… Jagt tiltrækker de eventyrlystne og selvudfordrede. Denne ældgamle sport har længe været en passion for familien Engel, og i 1985 blev denne passion kombineret med familiens omfattende erfaring siden 1927 med at fremstille funktionelt tøj. Resultatet blev DEERHUNTER, som i dag er et populært mærke inden for jagt- og fritidstøj.
For jægere og friluftsentusiaster er det vigtigt, at tøjet er vindtæt, vandtæt og åndbart, og at camouflagemønsteret er tilpasset miljøet, jagtstilen, vegetationen og terrænet. Deerhunter® udvikler og designer tøjet ved hjælp af den nyeste teknologi, og tøjet testes for klima, holdbarhed og funktionalitet. Deerhunter® er det rigtige mærke for jægere og friluftsentusiaster, der ønsker slidstærkt og funktionelt jagt- og fritidstøj til en fornuftig pris. I dag er mærket repræsenteret i mere end 40 lande verden over, og i 2009 blev Deerhunter® udnævnt til leverandør til det kongelige hof.

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder