Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Have / Plæneklippere & tilbehør / Plæneklippere / Cub Cadet LM3 CRC46S Plæneklipper
Billigast på prisjakt
Cub Cadet LM3 CRC46S Plæneklipper
12ABTVSC603_2.jpg
12ABTVSC603_4.jpg
12ABTVSC603_3.jpg
12ABTVSC603_5.jpg
12ABTVSC603_6.jpg
Cub Cadet

Cub Cadet LM3 CRC46S Plæneklipper

4.299 kr

Artikelnummer: 4008423877045
Cub Cadet LM3 CRC46S - selvkørende plæneklipper med mulching, opsamling, side- og bagudkast. Med en klippehøjde på 28-92 mm.

Totalt:

4.299 kr

Netlager - Udsolgt

Produktinformation

MySpeed Cub Cadet LM3 CRC46S er en selvkørende plæneklipper, der kommer med 4-i-1 funktion: bioklip (mulching), opsamling, side- og bagudkast. Plæneklipperen er drevet af en Cub Cadet OHV 45-motor, der leverer reel kraft og fremdrift på de store baghjul. Hjulene er udstyret med kuglelejer både for og bag. Klippehøjden justeres nemt centralt med et håndtag til en klippehøjde på 28 mm til 92 mm. Chassiset er fremstillet i stål og har et integreret rensesystem for hurtig tilslutning af vandslange for nem rengøring af plæneklipperdækslet uden at skulle vippe plæneklipperen og risikere at lække benzin.

Kuperet og krævende grund? Intet problem!

Har du en kuperet grund, er en selvkørende plæneklipper meget velegnet, især modeller med store baghjul, der gør den endnu nemmere at manøvrere. Opsamleren rummer 60 liter til lang driftstid mellem udtømningerne. En opsamlingsmaskine om efteråret. En opsamlingsplæneklipper kommer virkelig til sin ret om efteråret, når bladene falder fra træerne. Plænen rengøres let med jævne mellemrum med den sugende plæneklipper.

My Speed drivesystem

Det geniale drivsystem aktiveres, så snart håndtaget flyttes fremad. Hvis brugeren bevæger sig hurtigere, vil håndtaget automatisk blive skubbet længere frem, hvorved klipperens hastighed øges. Hvis brugeren går langsommere, bevæger håndtaget sig bagud, og plæneklipperen sænker farten. Hvis brugeren stopper, trækkes håndtaget tilbage til neutral position, og plæneklipperen stopper helt. Plæneklipperens hastighed tilpasser sig automatisk til brugerens ganghastighed.

Vedligeholdelse og service

For at plæneklipperen kan fungere i mange år frem, er vedligeholdelse og opsyn en vigtig del. En årlig reparation og tjek af kniven er en god start. Også at lade en servicetekniker udføre en service fra tid til anden er et godt tip, selvom du kan købe en servicepakke og selv lave årlig service. Kig på cubcadet.dk for at finde det nærmeste serviceværksted. 3 års garanti

Se alle varer fra Cub Cadet

Produktspecifikationer

Effekt
2.1
Strømkilde
Benzin 4-takt
Cylindervolumen
140
Kørsel
yes
Klippebredde cm
46
Klippehøjde max
92
Klippehøjde min
28
Drivhjul
Baghjul
El-start
no
Fremadgående hastighed, min-max
0 - 3,6 km/h
Skæresystem
4-in-1
Motorfabrikant
CubCadet
Motor
CC 45 OHV
Mulching
yes
Sideudkast
yes
Samler
yes
Samlervolumen
60
Volumen Brændstoftank
0,8 l
Standard kniv
742-04405C
Støjniveau
96
Vægt
34 kg
Garanti
3 år
Referencenummer
1000127254
Producentens varenummer
12DBTVSC603
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder