Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Jagt

/

Jagttøj

/

Bukser til jagt

Bukser til jagt

Jakker til jagtJaktsætTrøjer til jagtHandsker til jagtVeste til jagtHatte & Kasketter til jagtTasker til jagt

248 produkter

Sorter efter: Popularitet

Produkter pr. side: 24

2 for at vise...
Härkila Abisko byxor Willow green/black dam

Härkila Abisko byxor Willow green/black dam

Fra

365 kr

859 kr

På lager

58%

Woodline Jagtudstyr Lake Herre

Woodline Jagtudstyr Lake Herre

1.649 kr

Pakke
Du har set 24 af 248 Produkter

Bukser til jagt.

Vi har et virkelig bredt udvalg af bukser til jagt, der er tilpasset forskellige typer af jagter og jægere! For eksempel har vi tyndere og fleksible bukser, der er perfekte til varme jagtpass og til hundeførere, der bevæger sig meget i terrænet. Selvfølgelig har vi også forede bukser, der holder dig ordentligt varm under kolde jagter.

For at smelte sammen med naturen under forskellige typer jagter har vi flere forskellige kamuflerende bukser at vælge imellem, så du nemt kan skjule dig for dyrene året rundt. Og for jægeren, der gerne vil blive set, har vi bukser med høj synlighed i signalorange farve.

I vores udvalg finder du både herre- og damebukser til jagt. Vi har flere forskellige modeller, som du kan vælge imellem til både herre og damer.

Hos os finder du jagtbukser fra en række velkendte mærker som Blaser, Browning, Chevalier, Härkila, Pinewood, Seeland, Sitka, Swazi, Swedteam og Woodline for at nævne nogle få.

Vi er meget stolte af alle de praktiske og stilfulde jakker, vi selv har udviklet, som du kan se i vores eget mærke Woodline sortiment.

De fleste bukser har membraner, der gør dem vind- og vandtætte og holder dig tør under alle vejrforhold. Der findes flere forskellige membraner, og mange af bukserne er udstyret med den velkendte Gore-Tex-membran.

Hvis du er usikker på, hvilke bukser du skal vælge, og gerne vil have vores tips og råd, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne! Mange af vores jagtbukser findes også i vores butik i Hyltebruk, så hvis du vil sammenligne og prøve forskellige bukser, er du meget velkommen til at besøge os!
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder