Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Hylte

/

Velkommen til os

Velkommen til os!

Velkommen til os!

Nu åbner vi vores danske e-handel! Vi har i mange år haft skønne kunder fra Danmark, som både har handlet i vores svenske webshop og også besøgt vores fysiske butik i Hyltebruk, Sverige. Vi er nu meget glade for endelig at lancere en dansk hjemmeside!

Vores virksomhed blev startet allerede i 1911 med fokus på landbrug. Gradvist er sortimentet blevet udvidet og i dag er vi en af ​​de største aktører i Sverige inden for jagt-, skov- og havemaskiner. Vi har et bredt produktsortiment og vores ambition er at tilbyde dig markedets førende mærker på de absolut rigtige betingelser! Hvad enten du leder efter jagtprodukter, robotplæneklippere, rider plæneklippere, grill, boblebade, friluftstøj, fiskeprodukter, generator og meget mere, så har vi et solidt produktsortiment på mere end 15.000 produkter, der konstant vokser!

I vores danske e-handel betaler du med danske kroner, både med kort og mod faktura, og vi sender vores varer med Postnord. Returhåndtering foregår på dansk, og når du kontakter os, bliver du mødt af dansktalende personale.

Kendskabet hos vores personale er bredt, og det vigtigste for os er servicen over for vores kunder. De flotte anmeldelser vi har hørt fra vores danske kunder og via Trustpilot gør os meget glade, og vi ser frem til at kunne glæde flere danske kunder i fremtiden!

For jer, der ønsker at besøge vores fysiske butik i Hyltebruk, er der kun cirka 2 timers kørsel fra Malmø og cirka 1,5 time fra Helsingborg. Her kan du møde vores venlige personale og få fantastisk service!

 

Gå ikke glip af spændende nyheder eller tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål! info@hylte.dk
Vi ser frem til et spændende 2022 med både nye og tidligere danske kunder!

 

Anmeldelser fra danske kunder på Trustpilot:

Hurtigt og let
Meget gode priser på både standard- og mærkevare. Navnlig deres tilbud er værd at kigge efter når man bor i Danmark – man sparer mindst kurs-forskellen.
– Kjartan

Prima forretning at handle hos
Sædvanligvis hurtig ekspedition og gode billige varer
– Gert

Godt udvalg og hurtig levering
Godt udvalg og hurtig levering. Har bestilt et par gange og det fungere upåklageligt.
– Mathias

En af mine yndlings butikker
Inspirerende butik, der selv om de har ændret en del i sortimentet på det seneste, altid er et besøg værd. Det er let at bruge penge hos Hylte Jakt & Lantman, men man kan også bare købe det, man skal have. Og her er personalet altid klar til at hjælpe.
– Gardan

Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder