Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Skov / Rydningssav & Trimmer / Stihl KM 94 RC-E KombiMotorer
Billigast på prisjakt
Stihl  KM 94 RC-E KombiMotorer
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl KM 94 RC-E KombiMotorer

2.754 kr

2.995 kr
Artikelnummer: 886661778812

Totalt:

2.754 kr

2.995 kr
Du sparer 241 kr
Netlager - Udsolgt

Sendes fragtfrit

Produktinformation

Den lette kombimotor har loop-håndtag, der sikrer en meget bred anvendelse af alt udstyret i denne serie. Den er udstyret med den økonomiske 2-MIS motor og har enkel og nem start med STIHL Easy2Start. Endvidere er KM 94 R-CE udstyret med STIHL ECOSPEED der betyder at du selv kan indstille max omdrejningstal, helt trinløst, direkte på håndtaget. Alt afhængig af arbejdsopgaven betyder det brændstofbesparelse og en endnu roligere motorgang. Kombimotoren er med sin delbare konstruktion både fleksibel, nem at transportere samt pladsbesparende under opbevaring. Alt STIHL´s kombiudstyr passer til denne motor. Fleksibel efter behov Vælg det tilbehør der passer til dine behov. til KM-tilsatser

Antivibrationssystem

Effektivt antivibrationssystem, specielt udviklet til landskabspleje. 4 gummielementer reducerer overførslen af vibrationerne fra motoren og det roterende skæreudstyr i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi. På billedet ses en kratrydder.

Delbart rigrør

En af fordelene ved KombiSystemet er, at maskinen kan deles på ingen tid. Der kræves ingen værktøj. Både KombiVærktøj og maskine kan nemt opbevares i bagagerummet på bilen.

Easy2Start (E)

En spiralfjeder mellem startsnoren og krumtappen lagrer energien og kompenserer kraftmodstanden i starttrækket. Du behøver dermed kun halvt så mange kræfter for at starte maskinen og hastigheden i selve starttrækket kan reduceres med to tredjedele.

Elektronisk tændingssystem

Det elektroniske tændingssystem giver en sikker og enkel start samt en rolig og jævn motorgang. Desuden forbedres forbrændingen samtidig med at udslippet af skadelige stoffer mindskes og driftssikkerheden øges.

Loophåndtag

På trimmere er loophåndtaget velegnet til kantskæring eller ved arbejde i trænge områder. På KombiSystemet er loophåndtaget det bedste valg, når der skal arbejdes med hækkeklipper eller grensav. Den påmonterede bøjle på loophåndtaget øger maskinens anvendelsesområde.

Lynkobling

En innovativ og enkel lynkobling sikrer at alle STIHL KombiMaskiner, helt uden brug af værktøj, deles nemt ved udskiftning af KombiVærktøj og ved transport. Lige så let er det at montere værktøjerne igen.

Primer

Hvis din maskine er udrustet med primer, kan du ved at trykke på den, reducerer antallet af træk i startsnoren med ca. 40 %. Med hjælp fra primmeren har maskinen allerede fået tilstrækkeligt med benzin til at kunne starte med det samme.

STIHL 2-MIX motor

Under skylning afvikles et lag frisk luft i krumtaphuset mellem den forbrændte og uforbrændte benzin. Denne airbag forhindrer, at ubrændte benzindampe udledes med udstødningsgasserne og siger, at spildtabet minimeres. Belastningen på mennesker og miljøet reduceres væsentligt.

STIHL ECOSPEED

Med ECOSPEED-funktionen kan du køre din Combi Engine i en mere økonomisk driftstilstand. Drej drejeknappen til minipunktet, så den maksimale motorhastighed reduceres. Det betyder, at Combi-motoren kører på delbelastning. Du skifter simpelthen tilbage til fuld belastning ved at trykke på gasregulatoren. Når Combi Motoren kører ved delvis belastning, falder brændstofforbruget, og du kan arbejde betydeligt længere på en tank. Maskinen er også meget mindre ryget, end når den kører ved fuld gas.

Stopknap

Stopknappen benyttes af sikkerhedshensyn når maskinen stilles bort, - hvilket sikrer at den ikke startes utilsigtet.

Se alle varer fra Stihl

Produktspecifikationer

Effekt
0.9
Strømkilde
Benzin 2-takt
Cylindervolumen
24.1
Tankvolumen
0.54 l
Vægt
4 kg
Støjniveau
109
Vibration højre
7.2
Vibrationer venstre
7.2
Garanti
2 år
Referencenummer
1000089507
Producentens varenummer
41492000089
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder