Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Jagt / Håndtering af kød / Tilbehør til rygning / Smokepins 12-pak Al
Billigast på prisjakt
Smokepins 12-pak Al
Smokepins12p_al.jpg
Hunter

Smokepins 12-pak Al

199 kr

Artikelnummer: 7350070626772
12 røgpinde Al. Røg let fisk, kød og fjerkræ uden røg!

Totalt:

199 kr

Netlager - På lager

Produktinformation

Smokepins gør koldrøgning let! Du behøver ikke længere en masse udstyr for at opnå en rigtig god koldrøgning – spar tusindvis af kroner med denne bæredygtige konserveringsmetode.

Du kommer hurtigt i gang. Byg et røgeri af pap eller brug en kuglegrill eller noget andet af lignende størrelse. Bare sørg for at holde øje med røgafgangen. Smokepins er så praktiske, at du kan koldrøge overalt - derhjemme, på fisketur, i sommerhuset eller på båden.

Hæng dine produkter i røgeriet og tænd derefter en Smokepin. Sluk flammen og sørg for, at hele ringen lyser. Sæt din Smokepin på holderen og placer den på en brandsikker overflade i bunden af røghuset.

Hvor lang tid det tager at ryge afhænger af størrelsen på det, du vil ryge. Store stykker tager længere tid end mindre stykker. Du bruger en Smokepin ad gangen og placerer nye efter hinanden, indtil rygningen er færdig. Koldrøg fisk og kød på samme tid uden problemer. Ryg gerne store mængder ad gangen – godt for både miljøet og pengepungen. Du bruger det samme antal Smokepins, uanset hvor meget du putter i røgehuset. Det er fint at fryse dine røgede produkter ned og gemme til senere.

Så længe brænder dine Smokepins
En Smokepin brænder i omkring 1 time og 25 minutter. Det kommer lidt an på forholdene. Hvis det blæser, vil trækket i røgbeholderen være større, og dine Smokepins vil brænde hurtigere.

Sådan tænder du din Smokepin
  1. Brug en lighter og tænd din Smokepin for enden med den største åbning.
  2. Når flammen har lagt sig, blæses den ud. Pust lidt på gløden, indtil hele ringen gløder.
  3. Placer din Smokepin i holderen med den glødende side opad.
  4. Placer holderen på en brandsikker overflade inde i røgbeholderen.
  5. Trækket i beholderen skal være minimal (lille åbning i bunden for luftindtag og øverst for røgudledning).
  6. Når din første Smokepin brænder ned (efter ca. 1 time og 25 minutter), erstatter du den med den næste.

På den måde får du en stærkere røgsmag
Hvis du ønsker en stærkere røgsmag, eller hvis du ryger større ingredienser, skal du bruge flere Smokepins. Du bruger stadig en ad gangen, men lader ingredienserne ryge længere. Store produkter skal både ryges og modnes i længere tid.

Produktspecifikationer

Referencenummer
3000046284
Producentens varenummer
TK02003
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder