Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
 • Sverige
 • Suomi
 • Norge
 • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Have / Robotplæneklipper & tilbehør / Robotplæneklipper / Husqvarna Automower 420 Robotplæneklipper
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 420 Robotplæneklipper
H310-0868.png
H310-0869.png
H310-0870.png
H350-0433.jpg
3ffca485-afe2-4c12-b018-9d80eb31dfce.jpg
H350-0732.jpeg
Husqvarna

Husqvarna Automower 420 Robotplæneklipper

19.850 kr

Artikelnummer: 7391736361811
Veludstyret robotplæneklipper til komplicerede græsplæner og overflader op til 2200m². Klarer skråninger med en hældning op til 45%. Med vejrtimer.

Totalt:

19.850 kr

Netlager - Udsolgt

Sendes fragtfrit

Produktinformation

Angivelsen af kvadratmeter er forudsat, at din græsplæne er helt jævn/rektangulær. Er du usikker på, hvilken model du har brug for til din græsplæne? Ring til os, og så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den rette plæneklipper!


AFHENTNINGSTILBUD! Køb og afhent din robotplæneklipper i vores butik i Hyltebruk. Du får en 45-pak med reserveknive med i købet!

BEMÆRK! Gælder kun afhentning i butik!


Automower 420 fra Husqvarna er en veludstyret og stor robotplæneklipper, der sikrer en effektiv klipning af komplicerede græsplæner. Passer til overflader på op til 2200 m² og kan håndtere skråninger med en hældning på 45%. Den smarte teknologi tilpasser klippetiden efter græsplænens tilvækst og gør det muligt at klippe et begrænset område med højere græs og guider maskinen gennem trange passager. Via den intuitive menu på den store og brugervenlige skærm kan du tilpasse indstillingerne for, hvornår maskinen skal slå græsset. Læs mere om 420's funktioner nedenfor!

 • Glem ikke at bestille din installationspakke (med afgrænsningskabel, kramper, clips og samlemuffer). Til denne maskine anbefaler vi installationspakken Medium.
 • Tilvalg: Køb Automower Connect, så du kan følge din Automower fra telefonen.
 • BEMÆRK! Ved køb af installationstjeneste medfølger der ikke installation af lynbeskyttelse, men dette skal aftales separat med installatøren, når denne kontakter dig!


Overfladekapacitet: 2200 m².

Batteritype: Li-ion.

Opladningstid: 50 minutter.

Garanteret højeste lydniveau: 58 dB.


Tekniske fordele med en Automower:

 • Automower®Connect Home - Giver dig fuld kontakt med plæneklipperen via din smartphone. Du kan nemt starte, stoppe og parkere maskinen samt justere dine indstillinger. Du kan også oprette en alarm og spore din robotplæneklipper, hvis den bliver stjålet, uanset hvor du befinder dig.

 • Dobbelte guidekabler - Udstyret med dobbelte guidekabler, der mindsker søgetiden til dockingstationen, særligt i komplekse haver.

 • Elektrisk højdejustering - Klippehøjden indstilles nemt med den eldrevne højdejusteringsfunktion, der er nem at komme til via hovedmenuen.

 • Automower Connect® (BEMÆRK - Tilbehør!) - Giver dig fuld kontakt med plæneklipperen via din smartphone. Du kan nemt starte, stoppe og parkere maskinen samt justere dine indstillinger. Du kan også oprette en alarm og spore din robotplæneklipper, hvis den bliver stjålet, uanset hvor du befinder dig.

 • Vejrtimer - Arbejdstiden tilpasses efter, hvor hurtigt græsplænen vokser, hvilket betyder, at robotplæneklipperen maksimerer klippetiden i de perioder, hvor græsset vokser meget. Ved for eksempel solrigt og tørt vejr klipper den ikke lige så ofte, og det betyder mindre slitage på både græsplæne og maskine.

 • Automatisk passagehåndtering - Robotplæneklipperen registrerer automatisk, når den kommer til trange passager, og kan komme igennem selv de mest snævre. Den navigerer sig igennem passagen for at undgå at danne spor.

 • Klarer skråninger på op til 45%- De store, bredmønstrede dæk giver robotplæneklipperen en god fremdrift, selv på glatte underlag.

 • Punktklipning - Specialindstilling til at klippe begrænsede overflader med længere græs. Dette er særligt brugbart til overflader under for eksempel havemøbler, når møbler bliver fjernet. Placér plæneklipperen i det ønskede område, og vælg punktklipningsindstillingen. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vender tilbage til automatisk indstilling, når den er klar.

 • Profiler - Indstillingshukommelse. Perfekt, hvis du for eksempel anvender maskinen på mere end én græsplæne. Med personligt navn for hver profil og installation er det nemt at skifte mellem de forskellige pladser.

 • Lavt lydniveau - Glem alt om en forstyrrende motorlyd i sommervarmen! Med en robotplæneklipper får du et godt resultat, alt imens maskinen er yderst stille under klipningen.

 • Skemalæg din klipning - Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte du vil have din plæneklipper til at køre.

 • Tåler al slags vejr - Klarer at være ude døgnet rundt og fungerer perfekt uanset vejr.

 • Tyveribeskyttelse - Udstyret med alarm og kan ikke anvendes uden din personlige PIN-kode.

 • Lavt energiforbrug & ingen emissioner - Eftersom robotplæneklipperen drives af et batteri, udleder den ingen skadelige emissioner. Via den effektive energihåndtering kan en robotplæneklipper desuden arbejde til en brøkdel af udgifterne ved en traditionel plæneklipper.

Se alle varer fra Husqvarna

Produktspecifikationer

Maksimalt skæreareal
2200
Maksimal hældning inden for arbejdsområdet
45
App support
Automower® Connect@HOME
Batterikapacitet
4
Begrænsning
Begrænsningskabel
Strømkilde
Batteri
GPS-navigation
no
Klippebredde cm
24
Klippehøjde max
60
Klippehøjde min
20
Støjniveau
58
Mulige guidekabler
2 st
Software opdatering
Forhandler
Smartphone forbindelse
Bluetooth
Timer
ja
Ydekapacitet pr. time
92 m²
Vægt
12.5 kg
Garanti
2 år
Referencenummer
1000367016
Producentens varenummer
9676731-21
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder