Vælg land
  • Sverige
  • Suomi

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Skov / Vildtbeskyttelse / Trico Garden Vildtbeskyttelse 1 L
Billigast på prisjakt
Trico Garden Vildtbeskyttelse 1 L
Trico

Trico Garden Vildtbeskyttelse 1 L

229 DKK

234 DKK(anbefalet ca pris)
Artikelnummer: 7350048690460

Totalt:

229 DKK

234 DKK(anbefalet ca pris)
Du sparer 5 DKK
Netlager - Udsolgt

Produktinformation

Trico Garden er et middel til at modvirke dyrelivet i beplantninger og ved prydplanter. Trico Garden kan bruges som middel mod elg, rådyr, hjort, kronhjort mm. Kan bruges på fyr, gran, lærk, birk, vortebirk og løvblade med rigtig god effekt. Trico kan bruges på alt fra pælerodsplanter til træer over to meter. Behandlingen kan foregå både om efteråret og foråret, før og efter overvintring. Der er ikke observeret nogen negative virkninger på planterne.
  • Trico Garden består af en emulsion af fårefedt og vand med en lille tilsætning af emulgator, samt hvid maling, så du nemt kan se, hvilke planter, der er behandlet.
  • Trico får sin afvisende effekt gennem aroma- og smagsstoffet.
  • Trico har en god effekt hovedsageligt mod bid, men reducerer også bark- og fejeskader. De afvisende lugtstoffer aktiveres af både temperatur og UV-lys, og aktiveres dermed også om vinteren.
  • Bekæmpningsmiddel klasse 3.
  • Volumen: 1 liter
Brug
Påføring kan ske med en rygsprøjte eller andet sprøjteudstyr. For at opnå en langvarig effekt bør Trico tørre i et par timer. Behandlingen bør derfor ikke foretages, når der er risiko for regn, tåge eller frost. Toppen af planten behandles, men resten af planten skal ellers ikke dækkes. Dosis afhænger af plantens størrelse og mængden af vildt. Den anbefalede dosis er 4 ml pr. plante. Hvis planterne er små, og du har godt sprøjteudstyr, kan dosis reduceres til 3 ml. Ved behandling af større planter og træer øges dosis. Normalt forbrug er 7-10 liter pr hektar.

Dosering: Koncentrat, som skal blandes med vand.
Ved brug af håndsprøjte fortyndes med vand i forholdet 1:4. En del Trico Garden til 4 dele vand. 25 ml til 1 dl vand rækker til 13 m2.

Produktspecifikationer

Referencenummer
3000013454
Producentens varenummer
104
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilbudshjørnet

Se alle vores tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder

Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du vores persondatapolitik, og at vi bruger cookies. Læs mere