Åbent køb i 30 dage
Hurtige leveringer
Personlig service
Vælg land
  • Sverige
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Vælg brugernavn til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jagt

Skydning

Fiskeri

Tøj og sko

Friluftsliv

Have

Skov

Hjem & Husholdning

Byg & Værktøj

Dyr & Landbrug

Tilbud

Artikler & Vejledninger

Skov / BEDSTE GRIP Skruedup 1,9 mm
Billigast på prisjakt
BEDSTE GRIP Skruedup 1,9 mm
Bestgrip

BEDSTE GRIP Skruedup 1,9 mm

Fra 559 kr

Vælg

Totalt:

559 kr

569 kr
Du sparer 10 kr
Netlager - På lager

Produktinformation

Best Grip skruebolt har et helt nyt design og er ikke designet som en almindelig skrue. En skrue er det sidste du vil have i dækket, da det giver en punktering, måske ikke med det samme men efter et stykke tid, når dækket er slidt ned. Best grip er fladt i bunden og synker derfor ikke mere og mere ned i dækket under belastning. 


Designet i bunden er så genialt lavet, at bolten ikke engang kan skrues igennem snorene under montering. Det store gevind sikrer, at bolten holdes flere gange længere end et normalt "skruegevind", hvilket minimerer risikoen for at miste bolten efter en tids brug. Med det store gevind, der holder meget bedre på tappen, skal bolten ikke skrues så dybt ind i dækket og kan derfor monteres i dæk, der har lavere hæle. 


Best Grip-bolten kan monteres i forborede huller eller direkte i dækket uden forborede huller. Best Grips hårde metalspids af høj kvalitet giver lang levetid og bruges på alt fra lette motorcykler til tunge entreprenørmaskiner. Bolten kan nemt skrues af dækkene, hvis du ønsker at fjerne dem. Efter afmontering er der knap nok et synligt mærke i dækket. 


Bolten kan også limes på til virkelig ekstrem brug. I 99 % af tilfældene er det dog ikke nødvendigt. Det anbefalede klæbemiddel er Loctite 496 eller 480. Bolten monteres nemt med den medfølgende muffe, der monteres med en standard batteridrevet boremaskine.


Data:
100 stk. bolte i en pakke
1 stk. samleværktøj medfølger
Fremspring 1,9 mm
Dimensioner diam. 9,0 mm længde. 12,6 mm
Dybde i dæk 10,7 mm
Minimum mønsterdybde 8,5 mm
Hård metalspids diameter 2,6 mm



Anvendelse:

Bolten kan monteres på de fleste typer køretøjer, men anbefales på motorcykler, ATV'er, biler, mindre traktorer, lettere køretøjer.

Produktspecifikationer

Referencenummer
1000126145
Producentens varenummer
1200.100.1
Kontakt os

Velkommen til os!

Vores styrke ligger i vores kyndige personale, som har stor erfaring med det, vi sælger. Jagt, fritid og landbrug har været vores fokus siden 1911. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du får det rigtige svar fra vores ærligt personale, når du handler hos os!

Med venlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Katalog

Se vores nyeste katalog

Om Hylte Hunting & Outdoor
Kontakt os
Dine rettigheder